Impresszum
   
 
A honlap fenntartója:
Magyar Telekom
 
Székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.
Cégjegyzékszám: CG 01-10-041928
Adószám: 10773381-2-44
 
Elérhetőség:
Levélcím: 1541 Budapest
Telefon: 458 0000, 458 7000
Telefax: 458 7176, 458 7177
E-mail: egalnet@telekom.hu
 
Egálnet Ügyfélszolgálat
E-mail: ugyfelszolgalat@egalnet.hu
 
Szerverüzemeltetés és fejlesztés:
Magyar Telekom Nyrt.
E-mail: webmester@egalnet.hu
 
Weboldal auditálás:
Medián WebAudit 
A honlapon található fotók egy része Kisgyörgy Éva munkája.
 
A Magyar Telekom Nyrt. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
Az Egálnet weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Magyar Telekom Nyrt. jogosult.
A Magyar Telekom Nyrt. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Magyar Telekom Nyrt.  azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
A Magyar Telekom Nyrt. fenntartja a jogot, hogy az Egálnet szolgáltatás weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Magyar Telekom Nyrt. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Magyar Telekom Nyrt. kifejezetten kizárja.
A Magyar Telekom Nyrt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Magyar Telekom weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.